Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het bewaren en verwerken van cookies op uw toestel voor het verbeteren van onze website.
Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Duurzame woningen

Energiezuinig karakter

Supermarkt AD Delhaize

Het project trekt volop de kaart van duurzaamheid. De appartementen zijn voorzien van de nodige duurzame afwerking zoals zonnepanelen, geothermie en warmtepompen voor de energievoorzieningen.
Elk appartement heeft vloerverwarming, die in de zomer ook voor de nodige koeling zorgt. Verder wordt aan de opmars van de elektrische voertuigen gedacht.
Het project wordt volledig gebouwd volgens de huidige BEN-normen en dat met een energiepeil dat boven de standaarden ligt. Een normale BEN-woning heeft een E-peil van 30 terwijl deze appartementen een E-peil van 20 hebben. U zal dus investeren in een woning die u jarenlang comfort kan bieden. Bovendien bespaart een energiezuinige woning u een hoop geld. Deze residentie valt onder 6% btw op zowel grond als constructie. Als u dit jaar nog een appartement of penthouse koopt, kan u nog genieten van dit laag tarief (*onder voorwaarden).
In de Residentie wordt ook de nieuwe supermarkt AD Delhaize gebouwd. Deze buurtwinkel is elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Deze winkel staat gekend voor zijn groot assortiment aan verse en lokale producten. De nieuwe winkel zal een ruimte van 1500m² hebben en zijn deuren openen einde van de zomer van 2024.
Interesse?bekijk aanbod

Futureproof
wooncomfort

Een open gevoel en veel natuurlijk lichtinval

U komt thuis in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met een energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog.
Een kwalitatieve afwerking met warme materialen en modern, futureproof wooncomfort is er gegarandeerd. Met de ruime afwerkingsbudgetten kunt u uw appartement volledig naar eigen wens en smaak afwerken.
De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen zijn 63 m² tot 150 m². Er zijn appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en allen met een privatief ruim terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort.

Lokale bouwpartners

Kolkeneet wordt gebouwd met Kempische partners. Architect Van der Laenen (Westerlo) staat in voor het natuurlijke ontwerp van het gebouw. Heel wat bouwpartners hebben hun vaste stek in Dessel en omstreken. Zo zullen de namen Theo Boons (Arendonk), aannemer Meha (Westerlo) en Segers Interieur (Retie) bekend in de oren klinken.